Gelat de Plàtan

Ingredients (per 6 personas):

– 200 ml de nata

-100 ml de llet

-400 g de plàtan madur (uns 4 plàtans)

-60 g xarop d’auró o mel

-Vainilla

-Sal

Pasos:

1-Pesem i mesurem els ingredients de la recepta

2-Muntem la nata a punt de neu i la reservem al congelador

3-En un processador En un processador barregem la resta dels ingredients

4-Guardem la crema també al congelador una mitja hora

5-Barregem la nata muntada amb la crema de plàtan

6-El mantegats en una geladora

7-Si no disposem de geladora, la guardem al congelador i la remenem amb varetes cada mitja hora durant 3 hores

8-Deixem reposar el gelat unes hores abans de servir-lo

9-Deixem el gelat un parell d’hores més al congelEls gelats casolans tendeixen a endurir-se, per això el retirarem del congelador uns minuts abans de consumir-lo

10-Podem també fer les boles i desar-les llistes

11-Ho servim acompanyat de xarop d’auró o xocolata, i plàtan

(Recepte original)