Entrevista

Entrevista a la gelateria Saüc d’Igualada

  • Com feu els gelats?

-El que fem es portar directament els gelats de València des de un obrador artesanal

  • Quin és el gelat més complicat de fer? I quin és el més fàcil de fer?

-Els més difícils serien els gelats gastronòmics, tenim gelat de seitó amb vinagre, de truita de patata, gelat de gaspatxo, etc. Els més fàcils serien son els que tenen base de fruita (llimona, maduixa…)

  • Quin és el més popular? I el menys popular?

-Els gelats més populars són els de Kinder, Oreo i Pitufos i no hi ha gelats que no siguin populars perquè tots es venen

  • Quins sabors poc coneguts teniu en aquesta gelateria i de que estan fets?

-Gelat artesanal amb base de llet i sense ningun tipus d’aditius

  • Quines mesures covid heu de fer per fer i entregar els gelats?

-Com el virus es manté en estat congelat ens tenim que netejar les mans en tot moment, i tambe quan toquem els diners.

  • Sou una gelateria d’una empresa gran o sou una gelateria independent?

-És una gelateria independent

  • Treballaves de alguna altra cosa abans?

-He treballat en molts sectors però el més recent es en la construcció

  • Perquè vas voler fer aquesta gelateria?

-Perquè va haver una crisis en el sector de la construcció i llavors uns amics que eren gelaters em van recomanar dedicar-me a això.

Aquesta és la ubicació de la gelateria: https://g.page/Elsauc?share

Aquí es poden presenciar fotos de la gelateria.